1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Blog3+1 tipp a pihentető alvásért

Írta: Rita Konyhája

2017 január 11., szerda 15:51


alvási problémákra tippekAlvásproblémáid számtalan betegséget jelezhetnek, a pajzsmirigy működési zavarától kezdve az alvás közben jelentkező légzéskimaradáson (alvási apnoe) át az ételintoleranciáig. Most ötleteket adok ahhoz, hogy mitől lehet édes az álmod.

Bővebben...

Méregtelenítés ünnepek után

Írta: Rita Konyhája

2017 január 02., hétfő 17:51


méregtelenítésAz év végi ünnepek után sokan döntenek egy alapos méregtelenítés mellett. Nem véletlenül, hiszen a nagy evések során felgyülemlett méreganyagokat, és felszedett kilókat érdemes ki-, és leadni, ha jó közérzetet szeretnénk. Most azt is elárulom, milyen praktikákat érdemes mindehhez bevetnünk.

Bővebben...

0

Miért bukik el a legtöbb fogyókúra?

Írta: Rita Konyhája

2016 július 26., kedd 07:40


miert nem sikerül lefogyniStatisztikák szerint 100-ból csak 7 fogyókúra lesz sikeres. Miért bukik el ennyi próbálkozás, mi az oka  hogy 100-ból 93 embernek nem sikerül elérnie a célját? Kerekesi Éva a Fogyás Coachinggal honlap szerkesztője összeszedte, hogy mik a leggyakoribb okok. Nagyon sok fogyókúra már az előtt elbukik, hogy egyáltalán elkezdődne. Megszületik a gondolat, hogy bele kéne kezdeni, jó volna fogyni, de aztán valahogy mégsem történik semmi. Miért nem kezdenek bele az emberek?

Bővebben...

1

Széll Tamás nyerte a Bocuse d’Or európai döntőjét

Írta: Rita Konyhája

2016 május 12., csütörtök 07:48


Talán sokan nem értik, mi ez az őrület pár éve a csúcsgasztronómia körül. Talán nekem is, mint a mindennapok egészségtudatos háziasszonyának szemet szúrt, hogy több figyelem kerül a vendéglátásra, mint az átlagember gasztronómiai edukálására. De. Egy olyan esemény, mondhatni, show, mint a Bocuse d’Or (a szakácsok legrangosabb világversenye), választ ad minden kérdésre.

Bővebben...

2

Ideális testsúly életmódváltással

Írta: Rita Konyhája

2016 január 26., kedd 21:10


A túlsúly, a fogyókúra egyre több embert érint. Sokféle fogyókúrás diétával lehet próbálkozni, de a valóságban mindenkinek magának kell megtalálnia, mik a számára megfelelő, és kerülendő ételek. A szervezetük, anyagcserénk megfigyelése több időbe telhet, és egy életmódváltás is hosszabb távú elköteleződést jelent, mint egy gyors fogyókúra. Az életmódváltás azonban tartós eredményeket hoz, a gyors diéták után viszont könnyen visszacsúszhatnak a ledobott kilók.

Bővebben...

3

RECEPTEK

Add a Startlaphoz