1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Zöldborsófőzelék csirkehússal recept

Nyomtat Email

Felhasználói értékelés: / 0
GyengeLegjobb 
Hozzávalók: legalább 40 dkg friss vagy mirelit zsenge zöldborsó, burgonya, hagyma, olaj, csirkehús, friss petrezselyem, (só)
Ételtípus: főzelék/menü

A borsót külön vízben a hagymával együtt puhára főzzük.
Egy másik edényben megfőzzük a burgonyát és a húst.
A végén a borsót sűrű szövésű szitán átpasszírozzuk és a többi alapanyaggal együtt, a borsó főzőlevével és friss petrezselyemmel pépesítjük. Nagyon finom!

Kismama-menü:
Nagyobb adagból a mamának is maradhat ebből a finomságból. Ilyenkor a húst „natúr” kisüthetjük, vagy párolhatjuk. Ha leszeltük a húsból a babának szánt porciót, a mama a saját adagját tovább ízesítheti, és a zöldborsópürével fogyaszthatja.

TIPP: 8 hónapos kortól már nem kell passzírozni, illetve sajttal vagy joghurttal tovább finomítható.



Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

RECEPTEK

Add a Startlaphoz

HÍRLEVÉL