1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Termékek, alapanyagok

Szilveszteri és újévi gasztro babonák


Manapság mindennek szeretünk valamilyen jelentőséget tulajdonítani. Naponta olvassuk a horoszkópokat, és lelki tanácsadók sorait követjük napról napra a közösségi oldalakon. Mondhatni, szeretjük tudni, mi várhat ránk, de legalább is megerősítést szerezni erre vagy arra az életterületünkre.

Milyen ízű az olívaoalaj?


Ez legalább olyan bonyolult kérdés, mint az, hogy milyen ízű a bor. A szupermarketek polcain található olajok jobbára egyen ízűek. Az ipari technológiából adódó esetleges kellemetlen ízeket és szagokat vegyi úton közömbösítik, ezért sokszor vegyszert vagy gyógyszer illatot érzünk, ha egy ilyen üvegbe beleszimatolunk. Ez olyan kicsit, mint a „kannás bor”, általában mindig egyforma az íze.

A folyékony boldogság – forró csokoládé


forró csokoládéSelymes, lágy, szívet melengető. Édes boldogságbomba. Egyszerűen ellenállhatatlan. A forró csokoládé nemcsak édesen mesés, hanem egészséges is, szóval lányok, fel vagyunk mentve, nyugodt lélekkel „bűnözhetünk”, persze, mindent csak mértékkel!

A legjobb sütőtökös receptek


sütőtökös fasírtAz ősszel szezonális sütőtök előnyeinek se szeri, se száma. Ízletes, édes íze mellett a fogyasztása mellett szól a gazdag vitamin tartalma, alacsony kalóriája (80 kcla/100 g), jelentős vas, és rosttartalma. Olyan könnyen emészthető, hogy már csecsemő korban adható, és valójában nincs olyan korosztály, akiknek ne lenne hasznos a rendszeres fogyasztása.

Arturditu: belépője egy alaplé és egy vadas


avair ella főzőautomataMi sem bizonyítja jobban egy háztartási eszköz esetén, hogy kedveljük, és befogadtuk, mint ha saját névvel tiszteljük meg. Nos elérkezett a pillanat, mostantól ÁRTUDITU (R2D2 ) velünk lakik. A belépője egy alaplé, és egy vadas volt. Bemutatkozik az Avair Ella főzőautomata.

Üvegház a konyhában


Vegyes csírák házilag készítveMár régóta vágytam egy saját csíráztató tálra, és nemrégiben szinte házhoz jött „a tökéletes” példány. Azt már korábban is tudtam, hogy a csírák nagyon egészségesek, és hát vettük is jó drágán a boltban. Azt viszont most tudtam meg, mennyire fontos a csíratál alapanyaga is.

RECEPTEK

Add a Startlaphoz

HÍRLEVÉL