1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Lepd meg magad Húsvétra egy LAROUSSE Gasztronómiai lexikonnal

Email

Felhasználói értékelés: / 0
GyengeLegjobb 

 

 

A Larousse gasztronómiai enciklopédia 1938-ban jelent meg először, és azóta a kulináris ismeretek első számú forrásának számít. Nem szakácskönyv, hiszen 4000 szócikkében minden megtalálható a legkülönfélébb receptektől kezdve a főzési eljárásokig, a hozzávalókig, az alapanyagok fajtáinak leírásáig, a konyhai felszerelésekig, az egyes ételek történetéig vagy a leghíresebb szakácsmesterek életrajzáig, hogy csak néhányat említsünk. Ez az a lexikon, amely nem hiányozhat a mesterszakácsok, séfek és a gasztronómiai babérokra áhítozó amatőrök könyvespolcáról sem. 1000 színes kép segít eligazodni a zöldségek, gyümölcsök, húsok és sajtok felhasználási lehetőségeiben.

Larousse lexikon

200 egész oldalas fotón lépésről lépésre követhetjük az ételkészítés folyamatait. A felújított, kiegészített kiadás tartalmazza a legkorszerűbb technikákat, és 400 képes riport enged bepillantást a világ legnevesebb éttermeibe. Az egyszerű leírású szócikkek kereszthivatkozásai, a név- és tárgymutatók megkönnyítik a keresést. A receptek és az alapanyagok betűrendes gyűjteménye nem csak az eligazodásban segít, hanem újabb és újabb megoldásokra, összeállításokra is sarkall.
A legendás kézikönyv, amely gasztronómiai értékei mellett magával ragadó, érdekes olvasmány is, immár magyarul is hozzáférhető.

LEPD MEG MAGAD vagy gasztromán SZERETTED egy LAROUSSE Enciklopédiával. ITT tudod megrendelni
Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

RECEPTEK

Add a Startlaphoz

HÍRLEVÉL