1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Konyhatechnika

Lepd meg magad Húsvétra egy LAROUSSE Gasztronómiai lexikonnal


Larousse lexikonEz az a lexikon, amely nem hiányozhat a mesterszakácsok, séfek és a gasztronómiai babérokra áhítozó amatőrök könyvespolcáról sem. 1000 színes kép segít eligazodni a zöldségek, gyümölcsök, húsok és sajtok felhasználási lehetőségeiben.  200 egész oldalas fotón lépésről lépésre követhetjük az ételkészítés folyamatait.

Ízletes, zamatos ételek római tálban


Kerámia sütőtál receptekRégen a kerámia sütőedények használata mindennapi volt. A leggyakoribb kerámia sütőtál a Római Tál, aminek a használata körül sokszor felmerülő kérdések, aggályok eloszlatására az alábbi rövid összefoglalóval szeretnék segíteni az érdeklődőknek.

RECEPTEK

Add a Startlaphoz

HÍRLEVÉL