1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Büfés étkezés alapszabályai

Email

Felhasználói értékelés: / 0
GyengeLegjobb 
Ne ostromolja meg a büfét, mielőtt az kinyitott volna. Még ha annyira éhes is, próbáljon meg előtte nem nassolni. Ezt biztosan észreveszi valaki – és Önt (jogosan) büféhiénaként fogja megbélyegezni.
Ne féljen, eddig még senki nem halt éhen a büfénél. Nem kell az elsőnek lennie, mindenkinek jut elég. Maradjon udvarias, engedjen előre másokat, ne tolakodjon, ne ingerelje a többi vendéget, ha Ön nyugodtan át szeretné gondolni, hogy mit akar venni.
A büféknél is megvan az ételek sorrendje. A különböző fogásokat felismeri a felépítésből, elöl vannak az előételek, középen a főételek, a végén jönnek a desszertek.
A fogásokat külön fogyassza, és ne pakoljon fel mindent egyszerre a tányérjára.
A büfére is érvényes: minden fogáshoz egy tiszta tányér és tiszta evőeszköz jár, hogy az ételeket valóban élvezni lehessen.
A használt tányérokat és evőeszközöket a rendezvény fajtájától függően vagy a kiszolgáló személyzet viszi el, vagy saját magának kell elvinnie egy megadott gyűjtőhelyre.
Ne tegye egyszerűen a szomszéd asztalra.



Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

RECEPTEK

Add a Startlaphoz

HÍRLEVÉL